חומצה אורית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/07/2007 | 15:46 | מאת: קטי

בדיקת דם שביצעתי נתגלו ערכים גבוהים של חומצה אורית (6.9) אציין כי אני מקפידה על תזונה נכונה כנדרש במקרים של ערכי חומצה אורית גבוהים, כמו כן עושה פעילות גופנית אציין כי אני נוטלת בשנים האחרונות פמארה +תרופות לכולסטרול, לחץ דם ובלוטת התריס (תת פעילות) האם ייתכן כי הגורם לחומצה האורית קשור בתרופות שאני לוקחת? כיצד ניתן להוריד ערכים אלו? תודה, קטי

שלום תמיד יש מקום לחשוב על תרופות במקום הראשון כגורמות לכל מיני בלגנים. ערך כזה לא מחייב טיפול מעבר לדיאטה ושתיה מרובה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת