חולשה, כאבי פרקים, כאבי בטן וכתמים על הלשון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/07/2007 | 16:02 | מאת: נועה

שלום רב. אני בת 30. לפני כ-6 חודשים חליתי במחלת תשישות, אשר בבדיקות מעבדה לא נמצאה כמחלת הנשיקה, אך התופעות היו דומות מאד. לאחר שבועיים של תשישות משתקת, התחילו כאבי בטן נוראיים, גזים, בטן נפוחה, בנוסף הופיעו כאבים בגב, באגן בברכיים. ובמקביל הופיעו כאבים במפשעה שמאלית. בנוסף, הופיען כתמים לבנים על הלשון אשר לאחרונה הם מעט צורבים וגורמים לתחושה מוזרה, עד לא נעימה בפה. באותה תקופה הייתי בטיפול בדיקור, המטפלת המליצה על דיאטה אשר מתאימה לטיפול בקנדידה. מאז אני עושה את הדיאטה שהיא המליצה. במקביל עברתי אין סוף בירורים, אצל אורטופד, אף אוזן גרון, כירורג, רופאת נשים, ראומטולוגית וכמובן הרבה בדיקות דם, ואולטרסאונד בטן כללי ומפשעות, וגניקולוגי. ברוב הבדיקות לשמחתי לא היה ממצא. יש לציין כי כאבי הבטן נעלמו אחרי שבועיים של דיאטה, וכאבי הפרקים השתפרו, מלבד כאבי הגב (נמצאה היצרות בין חוליות) אך מידי פעם אני מרגישה שוב נפילת אנרגיות ותשישות, והכתמים בלשון לא חלפו. אשמח אם על-פי הנתונים שמסרתי ניתן יהיה לקבל תמונה מדוייקת יותר, ואשמח אם אפשר יהיה להפנות אותי לבדיקה ספציפית, כיוון שאיכות החיים שלי נפגעה מאד. בתודה מראש.

שלום לא ברור מה עברת - נראה כמו איזו מחלה ווירלית לא ברורה ואת בשלבי החלמה. כדי להציע יותר - חייב לבדוק אותך. דר דיין

31/01/2008 | 15:28 | מאת: ענבל

היי, אני בת עשרים בשבוע האחרון החלו כאבים בלתי נסבלים במפרקי הגוף (ביכיים, רגליים, ידיים) אני כבר שוכבת שבוע במיטה עם חולשה וכאבים נוראיים. ביקרתי אצל רופא המשפחה, ערכו לי בדיקות דם והכל תקין. בקשתי עוד בדיקות מן הרופאה והיא חשבה שזה מיותר. ממה זה יכול להיגרם ולמי אני פונה? בתודה מראש...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת