מיקופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/07/2007 | 14:02 | מאת: לירון

שלום רב... אני בן 24, מעשן. מזה כחודש ימים אני סובל משיעול כרוני, השיעול הוא יבש ללא ליכה, אין לי חום או כל תסמין אחר. קיבלתי תוצאות של בדיקת דם לאיתור מיקופלזמה: בבדיקה לא היה רשום חיובי או שלילי אלה רק היה רשום תוצאות- 1:40 מוזר כי במרפאה אמרו לי שיהיה רשום "חיובי" או "שלילי".... מה המשמעות של זה? זה אומר שיש לי את החידק או לא? לעזרתך אודה, לירון

שלום באמת לא ברור , אך נראה לי שיש לך החיידק ואתה זקוק לטיפול. פנה לרופא המשפחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת