יד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/07/2007 | 11:37 | מאת: אורית

שלום רב! מישי שבועיים שלוש אני מרגישה מין זרם חשמלי שמגיע לפתע ביד שמאל והוא לאורך כל היד הוא בא והולך , ובנוסף חום פנימי וצריבה בכרית כף היד. יש לציין שהתופעות מגיעות בניפרד וכך כבר חודש. יש לציין שבמסגרת תפקידי אני משוחחת שעות בנייד בצד שמאל האם יש קשר? כמו כן עשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות. תודה

שלום זה יכול להיות קשור לעבודתך. חסרים לי פרטים קליניים. יש מקום לשקול בדיקות עזר נוספות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת