איבוד חוש הטעם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/07/2007 | 09:25 | מאת: wsmario

צפרה טבא שמי מריו בן 53 בעבר הייתי מאוד שמן עתה מזה שנתיים ירדתי הרבה ממשקלי ואני נשמר ושומר על משקל תקין ופעילות ספורטיבית קבועה - הכל תקין! בריא ללא בעיות עברתי לפני מספר ימים ניתוח תיקון בקע טבורי במצב הרדמה מקומי + טישטוש קל נאמר פעם ראשונה שעולה סקלפן.. עלי, הכל עבר בסדר ואפילו כבר הורידו לי הסיכות (במקום תפרים) ללמדנו שעברו כבר שבועיים מאז, לכאורה עד כאן הכל בסדר אולם חוש הטעם לא קיים ! האם התופעה אחרי ביצוע הרדמה כללית (טישטוש קל) מוכרת? והאם יש מצב לחזרת החוש עם הזמן? או צריכים התערבות תרופתית ?

שלום ניתקלתי במקרא כזה. סבלנות בלי טיפול וסיכוי גדול שהכל חוזר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת