בעיות בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/07/2007 | 11:51 | מאת: ryp

זה זמן די ארוך שאני סובלת מבטן נפוחה, מחזור לא סדיר וגם בטן פטפטנית משהו. לאחר בדיקות רבות נמצא שאין לי קנדידה, אלרגיות כל שהן או וירוס ההלקובטור אך ישנם קיבים קטנים בכיבה שלי וכמיות גדולות מידי של אנזים האלסטזה בלבלב מעבר לכך לא נמצאה שום סיבה נוספת למצבי זה, אשמח לשמוע אם יש למשהו מושג ממה זה יכול להיות (מדובר בחצי שנה של בטן הריונית) בנוסף עכשיו בניסיון לחזק את כל המערכות התחלתי בנטילת ויטמינים שונים ואשמח לדעת אם יש באפשרותם להרע את מצבי, וגם אם יש זמן טוב יותר או פחות לנטילתם? מדובר בויטמינים הבאים: זינק + C, מגנזיום, B6+ B12, OMEGA 3, BIOTIN, תמצית ארטישוק, Q10 וארכידופוליס... נשמע יקר ומזין לא? כל עזרה תתקבל בשמחה!

שלום חסרים לי פרטים קליניים. סתם לקחת וויטמינים - לא יפתור הבעיה. דר דייון

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת