שעלת?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/07/2007 | 13:54 | מאת: מאי

שלום סבלתי כשבועיים משיעולים - בהתחלה שיעול יבש ואח"כ עם ליחה. בהמשך תדירות השיעולים פחתו אבל כשהופיע שיעול, הוא הופיע כהתקפה קשה עם קושי לנשום ובעקבות זה קול שנשמע כמו צפצוף או נעירה, פעם אחת עם הקאה בסוף. ההתקפות האלה נמשכות כבר שבוע, בהתחלה פעמיים, שלוש ביום ואתמול רק פעם אחת בלילה. השאלה שלי אם זו שעלת, כמה זמן זה עשוי להמשך עוד, והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ה"החנקות" - זה מאוד מלחיץ כשזה קורה. תודה מראש מאי

שלום חיב לעבור בדיקה עיי רוםא. יש מקום לשקול צילום חזה ואולי טיפול עם מרחיבי סימפונות. דר דיין

01/07/2008 | 03:47 | מאת: משה

שלום רב לפני כחודש אובחנתי כי יש לי ברונכיט לאחר טיפול באנטיביוטיקה השיעול לא פסק ואף החמיר ( שיעול המלווה בליחה כבדה), בימים האחרונים בתי בת 3 חודשים החלה להשתעל אף היא עד להגעה למיון שם נמסר כי גם אני וגם היא חולים בשעלת. 1.האם יש דרך להקל על השיעולים של בתי ? 2. בתי קיבלה חיסון 1 עד כה האם להמשיך לקבל את החיסונים גם אם היא מוגדרת כחולה במחלה 3.האם מותר לטפל בתכשירים הומופטים? בתודה מראש

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת