GGT מטריד ביותר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/07/2007 | 22:24 | מאת: אוריון

הרבה הרבה הרבה מעל הנורמה. (אצלי 150, המקס. המותר זה 54)אשמח להסבר על המשמעות של הממצא הזה. האם מקום לפאניקה ? גם בילירובין מטורף בדם (יש במשפחה אפקט ז'ילבר, שאין לי מושג מה זה אבל אולי יכול להסביר) מה אני יכול לעשות בטווח המיידי להוריד GGT ? תודה !! אגב, תור לרופא מומחה זה עניין של שלושה חודשים, אז אשמח לתגובונת

שלום כפי שתראה תגובה לפני - ציינתי שאני לא יכול לטפל במספרים!! חיב פרטים קליניים ועוד הרבה נתונים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת