בעיות מורכבות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/07/2007 | 00:57 | מאת: מירי

שלום רב יש לי כמה שאלות ראשית לאחותי הוזרק בטעות לידוקאין פג תוקף של 7 שנים והיא סובלת כיום מבעיות מורכבות שאף רופא לא יודע ממה הם יכולות להיגרם (לציין כי אין תיעוד של התאונה ) נגרמות הבעיות הן תגובת יתר של מערכת החיסונית לכל דבר (כגון תגובה אלרגית קשה לעקיצת דבורה חום 39 דופק 120 נפיחות בכל הגפה הקאות ול"ד נמוך וכויות כימיות למדבקות א.ק.ג וכ"ו) גויטר בבלוטת התריס וקישרית בבלוטת התימוס. לאחרונה היא עברה ניתוח להסרת אונה ימנית ותחתונה של בלוטת התריס ובלוטת התימוס. אחותי סובלת גם כן מSVT עם איבוד הכרה, הקאות דם לאחרונה, עליות חום פתאומיות למשך יומים שלושה, הרדמות של כל הגוף והגפיים בפרט (בכל מצב ללא לחץ על הגפה) דלקת חניכים שלא עוברת ולא מגיבה לטיפול אנטביוטי. לפי דברי רופאת השיניים לפי דעת ישנו כשל במערת החיסונית משום שדבר כזה היא עוד לאר ראתה. אחותי סובלת מאוד ואף רופא אינו מסוגל כיום לתת לה טיפול הולם משום שלא ידועה הסיבה לבעיות. רציתי לשאות האם ליפ דעתך אכן מדובר בתגובה קשה ללידוקאין פג תוקף? ואם כן אתה מכיר טיפול שיכול לעזור? לציין כי אחותי צריכה לעבור צריבה ואינה יכולה לגשת משום שאין לדעת האם היא תפחת תגובה אלרגית להרדמה המקומית... ואם זה לא תוצא של לידוקאין מה יכול היה לגרום למצב הבריאותי שלה להתרסק ככה? לציין כי אחותי עבדה במקום תובעני במשך כשנתיים לפני שעזבה בגלל מצב בריאותי קשה שלא איפשר לה להמשיך לעבוד...(כיום אחותי לא מסוגלת לעשות כמעט כלום כי כל דבר גורם להעלת דופק לרמת סינוס תכיקרדיה 140-160) בבקשה אנא נסה לענות ולעזור אחותי כבר סובלת מבעיה זו בצורה קשה כבר חצי שנהותודה מראש מירי

שלום באמת מורכב מידי כדי לענות בפשטות. חיב להיפגש איתה ולפתוח תיק רפואי מסודר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת