בבקשה תענה לי בדחיפות תודה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/07/2007 | 14:19 | מאת: חוה

האם זה נכון שרמת חומציות גבוהה בקיבה העליונה יכולה להשפיע גם לקשיים בנשימה? אני כבר לא יכולה זה מכניס אותי לתיסכולים, אני רוצה לעסוק בפעילות גופנית וזה מונע מימני ביגלל הקושי לינשום ,ואני שונאת שאנשים אומרים שזה חרדות, כי הרופא מישפחה אמר שזה קשור בקיבה לפי מה שהבנתי וגם אני מרגישה ככה. אני מרגישה כאב באזור הקיבה העליונה וגם כשאני לוחצת באזור אם היד אני מרגישה כאב וגם הקלה בנשימה מישום מה וכשאני לא אוכלת הרבה זמן, נגיד מהבוקר עד 12 אז אני מרגישה קושי נוראי בנשימה מה אני יכולה לעשות בנידון הרופא נתן לי פמוטידין וזה לא עזר האם זה באמת הקיבה או שאני גם צריכה לבצע איזהשהיא בדיקה של הנשימה בקיצור איך אני יכולה לטפל בזה? והאם הרפואה הסינית יכלה לעזור לי באיזה שהיא דרך? מחקה לקבל תשובות ל-3 השאלות תודה

30/07/2007 | 14:26 | מאת: חוה

למיקרה שחשבתה לקשר את זה,אז אני לא סובלת ממישקל יתר להפך אני רזה (לא מידי כמובן,כן?!) תודה

שלום דרוש טיפול יותר מסיבי בבעיה הפפטית שיש לך. גשי לרופא גסטרואנטרולוג. בשלב זה לא נראה לי שתפיקי עזרה מרפואה סינית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת