לחץ דם האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/07/2007 | 10:58 | מאת: אמא

בתי בת 16 ןחצי ,גובהה .1.51 ירדה במשקל כיום משקלה 43 היתה 47.8 הירידה זה כתוצאה מדיאטה. אנו עושים לה מעקב רפואי לראות, שהיא לא בבעיה רפואית בגלל הדיאטה. לחץ הדם שלה נבדק פעם ראשונה הוא 85/55 .שאלתי מה הלחץ הדם, שאמור להיות תקין לבתי? האם לחץ הדם, שיצא לה לא תקין ,ואם כן האם זה בגלל ,שהיא רזתה מהדיאטה, ואם כן האם כשתעלה במשקל זה יסתדר.? הרבהנ הרבה תודהנ.ב המוגלובין שלה 11.3 . ברזל-57 .פריטין-43 .ויטמין B12-793.

שלום הלחץ דם הנמוך אינו מפחיד אימרי לה לשתות יותר וגם קצת קפה שחור. אך לגברת יש חוסר תזונתי בברזל ועליה לקחת תכשיר ברזל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת