ירידת מלחים בגוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/07/2007 | 13:42 | מאת: לילך

אבא שלי מאושפז בבית חולים והדיאגנוזה היא שיש לו ירידה במלחים בגוף ולכן הוא נמצא בטיפול נמרץ קל. האם אתם יכולים להסביר לי מה פשר התופעה, מה הטיפול ומה מידת הסיכון? תודה רבה

שלום יש לאבא חוסר בנתרן ובאשלגן. הסיבות יכולות להיות מגוונות ולא כטן המקום להסביר. האמיני לי בבית חלולים יודעים היטב לטפל בבעיה זו אם כי זה לא פשוט. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת