מחסור במאגרי הברזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/07/2007 | 17:37 | מאת: שלאש אבו דאוד

שלום אני בן 44..בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי התברר חוסר במאגרי הברזל(פריטין) 13.8 בבדיקת דם סמוי התוצאה שלילית. הופניתי לגסטרולוג בסוף החודש הזה.. יתר הבדיקות בגדר הנורמה: גלובין אלפא-1 4.2 גלובין אלפא-2 7.9 גלובין ביתא 6.6 גלובין גאמא18.1 אלבומין 57.5 ברזל 75 טרנספירין 363 אני נוסע לטיול לעשרה ימים.. אני שוקל לא לנסוע לטיול למרות שנקבעה לי בדיקה, כאמור, בסוף החודש.. אני ידוע כאדם דאגן ובעיקר בקטע הזה.. יש לי חששות וחשדות.. אני סובל בימים האחרונים מכאב ראש וטשטוש.. שכחתי לציין שהתחלתי ליטול כדורי ברזל עדין של חברת סולגאר מה עלי לעשות כדי לעזור לעצמי.. אנא מכם לעזור לי בברכה שלאש

שלום עליך לפנות לבירור לרופא פנימי ןלבצע בירור. לקיחת תכשיר ברזל לא פותר הבעיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת