שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/08/2007 | 01:05 | מאת: גוי

שלום ד"ר אני בן 25 בריא לחלוטין .אבל בכול בדיקת דם תקופתית הAntinuclear Ab Adults שלי כל הזמן חיובי הוא כבר מעל שלוש שנים חיובי בכול בדיקה .אבל אני רוצה לציין שהייתה לי דלקת בערמונית אבל הרופא שלל את זה עשו לי בדיקות אצל הרימטלוג אמר שאין לי דלקת פרקים ..עכשיו מה זה יכול להיות האם זה דבר מסוכן ?? ומה יקרא אם ימשיך להיות חיובי ? האם זה מעיד על בעיה ריפואית שלא אובחנה אצלי כאילו בעיה קשה?? סליחה שאני קצת לחוץ

שלום למה בכלל בדקו לך בדיקה כזו? דר דיין

07/08/2007 | 23:30 | מאת: גוי

כי פעם הייתי קם בלילה עם ריר אדיר בפה ללא הפסקה כל היום .והיה לי כאבים קטנים בפרקים של הידיים. אך הרומטלטג שלל דלקת פרקים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת