ביופסיית מח עצם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/08/2007 | 15:35 | מאת: רינת

שלום מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה מתבצע? מאיפה לוקחים דגימה? עד כמה זה כואב? איזה הרדמה או טשטוש מקבלים לפני? תוך כמה זמן אחרי אפשר לחזור לפעילות? והכי חשוב- תוך כמה זמן מקבלים תשובה? (בהדסה, לצורך העניין...) אני מאוד מפחדת, ואשמח לכל פיסת מידע, מכל מי שמבין ויודע ... תודה

שלום מבצעים הרדמה מקומית.זה כואב בדרגות בינוניות. לוקחים חומר או מעצם החזה או האגן . תשובה מקבלים תוך ימים. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת