אבץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/08/2007 | 12:49 | מאת: גלי

שלום, רופאת עור המליצה לי לקחת אבץ בבליעה, נתנה לי מרשם לכדורי אבץ 50 מ"ג. מאחר והכדורים עשו לי אי נוחות קניתי אבץ בחנות טבע מאחת החברות הגדולות והמובילות בשוק העולמי לתוספי מזון וויטמינים, כדורים של אבץ 50 מ"ג. 10 ד"ק לאחר נטילתם יש לי בחילה נוראית ורצון להקיא לכמה דקות. תופעה שאינני רגילה בה ולאחר יומיים הפסקתי. ברצוני לציין עוד 2 דברים: אני סובלת מעודף חומציות בקיבה ורמת האבץ לא נבדקת בבדיקות דם לאחרונה. האם להתעקש לנסות לבלוע אבץ או להשלים בתזונה?

שלום הייתי מסתפק בתזונה או עושה אחת לכמה חודשים עירוי של אבץ דר דיין

27/08/2007 | 17:04 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות טבעית

מקורות במזון זרעי דלעת, טופו, קטניות, ביצים, פטריות, פקנים, צדפות, סויה, זרעי חמניות, פירות ים, מולסה, סרטנים, בשר, מוצרי חלב, זרעי שומשום, חמניות, נבטי חיטה, ביצים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת