מחלה אוטואימונית והורדת מינון של האימוראן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/08/2007 | 13:54 | מאת: מרואן גהשאן

שלום רב למען האמת אני בן 33 נכה בכסא גלגלים משותק בפלג גב תחתון סובל כמו שהרופאים אומים ממחלה אוטואימונית לופוס טראנווירס מיאליטס ופולי מיוזיטיס הייתי פעמיים במצב אנוש ולא מוכן לחזור עוד פעם לטיפול נמרץ אני שונא את החדר הזה עד מוות אני פונה אליך אדוני הרופא שתיעץ לי בבעיה שלי והיא ככה אני נייתי נוטל אימוראן כול יום למשך שמונה חודשים 100מ"ג כול יום בזמן האחרון אני הורדתי אני נוטל כול שלושה ימים מאה מ"ג ובגלל זה התחליו להופיע בגוף פצעים ובמיוחד בראש אתמול למשל יום שישי הייתי מאוד עצבני בגלל שהגוף שלי זקוק לתרופה והייתי זקוק לבית חולים אפילו רק לקחת מאה מ"ג המצב לשי התייצב הנישמה שלי חזרה אומרים שהתרופה הזאתי לא ממכרת אבל ניראה לי שפיתחתי תלות לתרופה האימוראן אמא שלי כול הזמן אומרת קח היא לא יודעת מה התרופה הזאתי יכולה לעולל לגופו של בן האדם ויש לה תופעות לוואי מכאן ועד הודעה חדשה כמו כול תרופה הקשורה במשפלה האלקטורסטרואידים והמטטוטרקסרט והציקלופספאמיד אני פונה אליך אדוני שתגיד לי על שם של רופא שמוכן לבוא הביתה אלי לכוון אותי אבל לפני כן אני אעשה בדיקות דם שיהיו לו התוצאת של c3 c4 אנטי DNA ככה הרופאה יהיה בעניינים ויהיה לו קצה חוט על מה שמתחולל בגופי אשמח מאוד שתעזור לי בבעיה החמורה שלי כי אין לי למי לנות ואני הבעיה שלי גם שלא יוצא מהבית כי כשהייתי בטיפול נמרץ הייתי מחובר למכשיר הנשמה ולא רוצה שהמצב שלי הבריאותי ידרדר בגלל מזג האויר או בגלל כול בעיה שהיא לכן אני נשאר בבית שומר על הבריאות שלי מכול משמר אבל בעיה אחת והיא המינון של התרופות שכחתי לציין אני סובל מבעיה ל אלבומין מאוד נמוך inr גם לעיתים קרובות נמוך מאוד גם אלה מעסיקים אותי אשמח מאוד מאוד שתתייחס לבעיה שלי בתודה מראש בכבוד רב מרואן גהשאן הנואש

שלום למרות שנתת תיאור די ממצא על מצבך - יקשה עלי מאד לייעץ לך מעל דפי האינטרנט. רופא שיבקר בבית חיב להיות בעל יכולת רפואית רחבה . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת