שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/08/2007 | 21:54 | מאת: ליאור

שלום ד"ר אני בן 24 בריא לחלוטין ועובד באבטחת איישים . והבעיה שלי התחילה לפני שנתיים פתאום התחלתי להרגיש חולשה בכול צד שמאלי שלי אבל לא רק הכוח של הצד ממש התחילו הכאב 2 ס"מ מהעין השמאלית חולשה כולל לשון ויד שמאלית ורגל ולפעמיים אני נותן מכות לראש שלי לאיזור שאני מרגיש את החלשה אבל כלום לא עוזר יש לציין שהכוח שלי לא יורד והדבר הזה בא בחודש פעם או פעמיים למשך יומיים שלוש .עשיתי סיטי מוח הכל תקין עשיתי EEG הכל תקין איי מראי הכל תקין לא מצאו כלום הרופףא שלי נתן לי כדור ריסטל ליום רופא המשפחה שלי גם ללא שינוי עכשיו כשהתופעה הזו מופיעה אני נהיה חלש עצבני איי ריכוז אבל ברמה סבירה האי ריכוז קושיי להירדם אבל אין הרופא הנירולוג שלי אמר לי הוא לא יודע מה זה ובבקשה ד"ר זה אירוע מוחי ????. מה זה יכול להיות די כבר נמאס לי הייתי חרד לכל דבר שמישהוא יגיד לי מה זה ?? האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות ד"ר למה יש לי את הסחרחורת הזו ואת כל התופעות האלה למה הם מופיעיות ללאי סימן לפעמיים יומים שלוש או ארבע ימיים חולשה בכול פלג שמאלי

שלום לא עברת אירוע מוחי-הדיקות שללו. לא ברורה לי בדיוק האבחנה אך נראה לי שטיפול הומיאופתי יכול מאד לעזור . הייתי מוכן לעזור לך למצא הומיאופת . דר דיין

11/08/2007 | 18:52 | מאת: ליאור

תודה ד"ר על התשובה למרות שאני לא יודע מה זה הומיאופת אבל בכול אופן אני מוכן שאתה תעזור לי רק השאלה מה עלי לעשות בכדי שתעזור לי???

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת