CMV

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2007 | 10:59 | מאת: דני זוזיה

לפני שבועיים ערכתי בדיקות דם והתברר לי שיש לי CMV : CMV Ab IgG > 250.0 AU/mL Reference values 24.06.07-הוחלפה שיטת הבדיקה ב Nonreactive: <6.0 AU/mL Reactive: >=6.0 AU/mL CMV Ab IgM Nonreactive 24.06.07-הוחלפה שיטת הבדיקה ב EBV EBNA Ab IgG <10 (Neg:<18) AU/mL EBV VCA Ab IgG 11.7 (Neg:<18) AU/mL EBV VCA Ab IgM 2.1 (Neg:<18) AU/mL אני מרגיש בסדר גמור, לא עייף בכלל ומרגיש מעולה (וזה תואם את הבדיקה שהראתה : nonreactive ). חשוב לציין שחליתי פעם ב- CMV. שאלותי הן : 1. מה הפירוש של שאר הבדיקות? 2. האם יכול להיות שחלה טעות בבדיקה?, כי אני מרגיש ממש טוב... . 3. האם אני יכול להמשיך להתאמן? ( כי אני מבין שיש סכנה לטחול כשלוקים ב -CMV אבל מצד שני כבר עברו חודשיים). בתודה מראש, דני.

07/08/2007 | 12:59 | מאת: דני זוזיה

תירקון : מאז הבדיקה עברו שבועיים.

שלום אני מזמן נוטה לאמר שאני יותר מאמין לבדיקה הקלינית מאשר לבדיקות. כאן יש כנראה טעות. יש לחזור על הבדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת