דחוף - בת 26

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/08/2007 | 11:57 | מאת: רווית

היי עשיתי בדיקות דם ויצא לי T4- 11 TSH 4.484 B12 - 197 הבנתי שזו בלוטת התריס / מגן עשיתי את הבדיקות כי כבר הרגשתי חולשה מטורפת , רציתי לדעת מה זה מה קורה מזה אם יש לי למה להלחץ? אם בגלל זה קשה לי לרדת במשקל???????????????. שאני פועלת כמו כל ספורטי ממוצע , מה התופעות ושהרופאה קבעה לי להגיע אליה מה היא הולכת לתת לי??? תודה רבהה

שלום כנראהשמרוב דיאטות יש לך חוסרים לא מבוטלים בגוף של מינרלים וויטמינים ויתכן שעל רקע זה הופיעה ירידה בתפקוד בלוטת המגן. לא הייתי ממליץ בשלב זה לקחת הורמונים להשלמה . דר דיין

28/05/2008 | 18:41 | מאת: לני

אני שותה מי טוניק כדי להרגיע את התקווצויות השרירים יצוין שעקב קולסטרול אני לוקחת ליפידל נאמר לי שחינין עם מרכיבי הליפידל יכולים לגרום לנזק גדול בכליות האם זה נכון?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת