CMV

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2007 | 20:37 | מאת: שגיא

בבדיקת דם שעשיתי ב-6 לאוגוסט התקבל : Viral Serology ---------------------- CMV Ab IgG > 250.0 AU/mL Reference values 24.06.07-הוחלפה שיטת הבדיקה ב Nonreactive: <6.0 AU/mL Reactive: >=6.0 AU/mL CMV Ab IgM Nonreactive 24.06.07-הוחלפה שיטת הבדיקה ב EBV EBNA Ab IgG 11.6 (Neg:<18) AU/mL EBV VCA Ab IgG בעבודה ! AU/mL EBV VCA Ab IgM בעבודה ! AU/mL ---------------------- ] אשמח אם תוכלי לפענח את הבדיקות. ממה שהבנתי ממאמרים ברשת - אני לא חולה עכשיו, השאלה היא - האם אני יכול להדביק עדיין?

שלום אין תשובה חד משמעית - אך אני הייתי נוטה להתייחס אליך כאל מדבק. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת