דחוף! לחולה כנראה סופני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/08/2007 | 10:18 | מאת: קרן דורון

סבי בן 65 חולה סכרת וטרשת העורקים אשר עבר כריתת רגל לפני כמה שנים ולפני מספר שבועות התלונן על כאבים בזרת ברגל השנייה. הוא הובל לבית חולים אשר גילה כי התפתח אצלו נמק ועבר שם סדרת ניתוחים במטרה להציל את הרגל אך בסופו של דבר עבר כריתה גם ברגל הזו כמעט עד האגן. השבוע למרות הכל הרופאים הודיעו לנו כי הנמק התפשט ואי אפשר לעצור אותו ומדובר בעיניין של ימים עד שזה יגמר רצינו לדעת אם קיים איזה שהוא טיפול בארץ או בחו"ל פרטי או לא שיכול עוד לעצור את הנמק ולהציל את האדם היקר הזה תודה מראש ואודה על תשובה מהירה מאחר ואנחנו במאבק מול השעון

שלום יש טיפולים אך נראה לי שבשלב מתקדם כזה לא נראה לי שיעזרו. דר דיין

18/12/2007 | 18:52 | מאת: מידע

לקרן דורון שלום בשיטה לא רפואית ניתן לעזור לסבך בהצלחה של כ 89% להחלים ממחלתו על פי מחקרים רפואים שנעשו בשיטה הזו של השימוש בביו תדר מנעו כ 89% מכריתות לעיונך על הטכנולוגייה http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6947

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת