תחושת קור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/08/2007 | 14:50 | מאת: vl

בעלי בן 61 ובריא. הוא עוסק בפעילות גופנית ושומר על תזונה נכונה ובבדיקות שנערכו לו לאחרונה נמצא הכל תקין וברמה המתאימה לאדם צעיר. בדיקות ההמוגלובין, ברזל, והורמוני בלוטת התריס תקינים גם הם . לאחרונה הוא מתלונן על תחושת קור עזה וסובל מאד בחדר ממוזג. יש לציין שהוא לוקח מולטי ויטמינים וויטמיןE. הוא מטופל בxatral מ''ג10. מה יכולה להיות הסיבה לתחושת הקור וכיצד ניתן לעזור לו?

שלום חיב יותר פרטים קליניים. יתכן שיש מקום לבדוק הולכת דם בעורקים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת