עיוות בצוואר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/08/2007 | 12:09 | מאת: דני

שלום, אני בן 45, יש לי כבר כשנה עיוות צווארי (טורטיקוליס) - צוואר פונה לצד אחד וקשה להחזירו. הסבירו לי שזה כנראה מהתכווצות שרירי הצוואר הקדמיים והאחוריים. יש לי גם פריצת דיסק בצוואר לפי CT עם לחץ על עצבים ואולי יש קשר. אני יושב כל היום כשהמזגן מכוון ישר על חלק קדמי של הצוואר שלי כבר מספר שנים. מישהו אמר לי שיכול להיות קשר וקור מעודד התכווצות שרירים. אם אכן זה כך - מה יכול להיות הטיפול ? איך לטפל בהתכווצות שרירי הצוואר? פיזיותרפיה לא ממש עזרה. תודה

שלום יש מקום לשקול כירופרקטיקה אולי בילוב עם דיקור. בחר בעל מקצוע רציני. דר דייו

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת