סלאזופירין AN

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/08/2007 | 16:31 | מאת: פארי

אני סובלת מזה כ- 35 שנה מארטריטיס. בתחילה טופלתי בזריקות פניצילין ובמהלך השנים נטלתי רק כדורים נגד כאבים. לפני כחדשיים אובחן אצלי יובאיטיס וקושר בארטריטיס. טופלתי בו זמנית במחלקת עיניים ומחלקה ראומטולוגית בבי"ח. בהמלצת רופאה ראומטולוגית התחלתי בנטילת כדורי סלאזופירין AN, בהדרגה, עד למינון של 2000 מ"ג ליום (שניים בבקר ושניים בערב). אני נוטלת כדורים אלו מזה כחודש וחצי ותופעות הלוואי עדיין מלוות - בחילות, סחרחורות עייפות ועוד - בלתי נסבל. וזאת עוד טרם קיבלתי תוצאות של בדיקות תפקודי כבד. יחד עם זאת פניתי גם לרפואה משלימה ואני מטופלת בדיקור, דיאטה וכו'. אנא, עזרו לי לעשות קצת סדר בבלגן. האם לנסות לוותר על הכדורים או להחליפם בסוג אחר, האם להסתפק בדיקור ודיאטה בלבד? אני חוששת מהחמרת המחלה - גם נושא המפרקים וגם היובאיטיס שעלול לחזור.

שלום הייתי ממליץ מאד על טיפול באינפוזיות של אומגה 3 -זה יכול להיות טיפול אנטי דלקתי מאד יעיל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת