הריון וכדורים- בבקשה תשובתכם במהרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/08/2007 | 19:28 | מאת: דנה

שלום, שמי דנה,בחורה בריאה, בת 27- אני ובעלי רוצים להביא ילד לעולם. נבדקתי גניקולוגית- תקין. התחלתי לקחת חומצה פולית. עם זאת, אני סובלת מחרדות והתקפי פאניקה מאז שאבי נפטר בפתאומיות, ולאחרונה מטופלת בכדורי טרנקסל 15 מ"ג, אחד ליום, נגד חרדה. האם ניתן לקחת כדורים אלה בזמן ההריון?? בבקשה תשובתכם. תודה.

29/08/2007 | 10:33 | מאת: אביבה

פני לרופא הנשים שלך !! אפשר לשאול גם באחד המרכזים הטרטולוגים

06/09/2007 | 08:46 | מאת: אביבה

המרכז הטרטולוגי בירושלים - 02-6243669

שלום קים מרכז בירושלים העונה לגבי כל תרופה ותרופה. בקשי לאתר מרכז זה ,טלפני אליהם ותקבלי תשובה מוסמכת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת