גרוד בלתי פוסק בקרקפת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/09/2007 | 10:00 | מאת: אלה

שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1.בזמן האחרון כל הזמן מגרד לי הראש. אין לי כינים או ביצים, ולא קשקשים. מה יכולה להיות הסיבה? האם כדאי ללכת לרופא עור? 2. אני בהריון בשבוע 15, ומגרד לי נורא החזה והבטן. במיוחד החזה. אני יודעת שזה בגלל שהעור נמתח. כמו כן מתחילים להופיע לי סימני מתיחה. רציתי לשאול מה מומלץ למרוח על העור ע"מ למנוע את סימני המתיחה, ועל מנת להקל על הגירוד. אמרו לי ששמן נבט החיטה הכי טוב. האם זה נכון? התחלתי להשתמש בו אך נראה לי שהוא מגביר לי את תחושת הגרד (עד כדי נקודות אדומות על החזה שנראות כמו שטפי דם קטנים) האם יש שמן אחר ? או אולי קרם גוף מסויים שאפשר להמליץ לי עליו? (ודרך אגב האם הגירוד בראש יכול להיות קשור?) תודה רבה

שלום רב לא הייתי שולל אפשרות ששתי הבעיות קשורות יחד יש מקום לשקול ביקור אצל רופא עור. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת