בעיה בצוואר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/09/2007 | 19:03 | מאת: דני

שלום, אני בן 46, יש לי לפעמים הרדמות הידיים בגלל בלטי דיסקים והצרות פורמינלית C4-C5-C6 לפי MRI וכן לחץ על עצבים ב C6-C7 לפי EMG. בנוסף לכך אמרו לי שיש לי סדק בחוליה C7 בגלל התייבשות ולחץ של הדיסקים. בנוסף הצוואר פונה אצלי לעיתים בעת ביצוע תנועות מסויימות , כמו בזמן אוכל, בעצמו לצד ימין. כאבים לעומת זה כמעט ואין לי. שמעתי שיש תרופה כלשהי , אולי אפילו טבעית שגורמת לזרימת דם מוגברת לכל המפרקים כולל אזור הצוואר, שיכול להביא לשיפור בתנועת הצוואר ומצב שלי. האם ידוע לך על כך ? תודה

שלום לא מכיר תרופה אך מכיר טיפולים שיכולים לסייע לך בבעייתך. דרדיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת