B12

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/09/2007 | 19:15 | מאת: יסמין

אני מודה לך על תשובתך לשאלתי בנושא חוסר בVB12 , כפי שציינתי בשאלתי מקודם שאכן הרופא נתן לי טבליות למציצה במשך 3 חו'. אך בשבועיים הראשונים לאחר שהתחלתי לקחת אותם הופיעו אצלי כאבי ראש חזקים וכאשר הפסקתי ליטול אותם אז הכאבי ראש הפסיקו.......האם יש קשר????? סליחה שאני מתעקשת אך אני באה ממקצוע פרא רפואי ומודעת להשלכות חוסר ויטאמין זה בגוף! והרופא משום מה נמנע בשלב זה מלתת לי זריקה!

שלום http://www.dayan-clinic.co.il/ אין מקום לעקשנות של הרופא. לא מבין רופאים כאלו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת