אגירת נוזלים ??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/09/2007 | 00:44 | מאת: א

שלום ד"ר בבוקר אני מתעוררת ומגלה כי האזור שמסביב לעיניים נפוח, בעיקר בשבת כשזמן השינה ממושך יותר. הנפיחות מעל האזור של העפעפים ומסביב לעיניים. לפעמים לאחר שינה ארוכה מאוד העיניים אף נראות מצומקות בגלל הפיחות. בבדיקות שעשיתי לפני זמן מה תפקוד כליות תקין. כמן כן אציין כי אני סובלת מנפיחות בקרסוליים בסוף היום. בתודה ושנה טובה

שלום חסרים לי המון פרטים . נראה לי שיש מקום לבדוק את הכליות. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת