נבוכה ומודאגת- הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/09/2007 | 08:21 | מאת: נופר

שלום, אני בת 27, נשואה. בחודש האחרון היו לי 2 מקרים של הרטבת לילה.... ( מיותר לציין שנגמלתי כבר בגיל 3.. ומעולם זה לא קרה לי). ב 2 הפעמים , חלמתי שאני בשירותים , עושה פיפי, והתעוררתי, וגיליתי, לתדהמתי, שאכן עשיתי... אני מתה מבושה, נבוכה, מודאגת ולא יודעת מה לעשות..... מה לעשות? ממה זה יכול לנבוע? בבקשה עזרה......

שלום טיפול בהומיאופתיה קלסית יכול מאד לעזור . נא לפנות בהקדם. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת