קור בכתפיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/09/2007 | 08:39 | מאת: דני

שלום, הכירופרקט הפנה את תשומת ליבי כי אזור הגב העליון - מהכתפיים עד השכמות - אצלי קר , לעומת אזורים אחרים שהם רגילים. יש לציין שבנוסף לכך אני מרגיש לעיתים קרובות קור חזק בלילה באותו אזור - בעיקר באזור הכתפיים, כאשר אני ישן לא מכוסה בכל הגוף, דבר שלעיתים אף מקשה עליי להרדם . אני ישן ללא מזגן רק עם חלון פתוח. הכירופרקט מטפל אצלי בחוליות גב עליון והצוואר. הבעיה נמשכת יותר משנה.מה יכול לגרום לבעיה הזו ? תודה

שלום חיב לבדוק אותך כדי להתקדם. חסרים לי הרבה פרטים. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת