נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/09/2007 | 18:30 | מאת: רוני

שלום, אני בת 27. בשל נשירת שיער מוגזמת,עשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות למעט ברזל נמוך מאוד. המוגלובין תקין. הרופא אמר לי שבשל דימומים גניקולוגיים שסבלתי מהם כחודשיים בשל בעיות עם הגלולות למניעת הריון, נגרם החוסר בברזל ונתן לי כדורי סלו- פה, אחד ליום ואמר שזה יסדיר את הנשירה. אני כבר לוקחת את הכדורים כחודש ועדיין אין כל שיפור בנשירת השיער. מה לעשות? כמה זמן זה אמור לקחת? האם לפנות לעזרה נוספת? מה עושים? תודה רבה.

שלום אין ספק שחסר ברזל יכול להיות אחראי לנשירה ובדרך כלל חסרים יחד איתו גורמים נוספים. את מוזמנת לעיין באתר בהקשר לברזל. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת