דלקת חריפה בכפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2007 | 19:28 | מאת: רונן

שלום לך ד"ר דיין ותודה מראש על הזמן שלך.. אני בחור בן 26 הסובל מכאבי כתפיים כבר כמה שנים טובות ועברתי כמה ניתוחים לתיקון דרגה 2 SLAP LESION ללא הצלחה..האמת שלמרות ה קרעים ב 2 הכתפיים וזה שיש לי פריקות בכתף האחורית התחלתי לעשות פיזיוטרפיה והגעתי למצב ממש טוב שאפילו הייתי מסוגל לעשות תרגילי עם התנגדות חזקה עם רצועת גומי והמצב הלך והשתפר.. לפני כחודש וחצי נתקעתי במעלית ומבלי לחשוב ניסיתי לפתוח את הדלת בכוח והפעלתי מאמץ גדול מאוד עם הכתפיים וקבלתי מתיחה נורא חזקה. ארקוקסיה לא עוזר..חשמל משחות נגד כאבים לא עוזרות...הכתפיים כ"כ כואבות לי שאני לא מסוגל אפילו לבצע את התרגילים הכי פשוטים של פיזיוטרפיה מבלי שיוחמיר לי את הכאב.כואב לי 24 שעות כאב המום וכשאני מזיז את היד יותר כואב. גם עברתי סדרה של טיפולים במגע עיסוי רקמות טריגר פאוינט לא עזר במיוחד. האמת שפעם הלכתי לטיפול בגלי קול אצל מישהו בשם משה פרימן בחולון פיזיוטרפיסט לפני חצי שנה אולי..נתן לעוזר שלו לטפל בי ועשה לי נזק נוראי לא יכולתי להזיז את כל הגוף העליון במשך חודש מהכאבים .הוא שם לי את מכשיר בכתף האחורית וממש סבלתי מכאבים במשך חודשיים אחרי זה..האם זאת תופעה נורמלית כאבים כאלה אחרי טיפולים ראושנים? אני רוצה לנסות שוב פעם את הטיפול אבל אצל אורטופד מוסמך..איזה טיפול אתה חושב שיכול לעזור לי להתאושש מהדלקת הנוראית הזאת שאוכל לחזור לעשות פיזיוטרפיה? אתה חושב שבקליניקה שלך יוכלו לעזור לי? אני לא מצפה לרפות את הכתף הפרוקה או את ה SLAP LESION 2 שיש לי אני יודע שזה רק ניתוח יכול לעזור.אני לא משלה את עצמי אני רק רוצה לצאת מהדלקת הנוראית הזאת תודה ושבוע טוב

שלום אתה מוזמן לבדיקה אצל דר טובי שהוא אורטופד מוסמך עם נסיון רב,והיה ויזקק הוא קורא גם לי לייעוץ ללא תוספת תשלום. מומלץ! דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת