בעית כבד.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2007 | 21:35 | מאת: גליה

שלום. אני בת 40+ בריאה ומתפקדת טוב. בעת ביצוע סידרת בדיקות דם, התגלתה אצלי עליה בערכים של אנזימי הכבד. עברתי US + ביופסיה - הממצאים: "דלקת קלה". (כלומר ???) !!! אשמח אם תסביר לי: מהם "אנזימי הכבד"? מה רע בהם? כיצד הם נוצרים? וכיצד מתגברים עליהם? בתודה - גליה.

שלום בכדי להסביר אני חיב תשובת ביופסיה מפורטת. יש תהליך דלקתי בכבד ממקור כלשהוא והאנזימים שרמתם עולה יכולים לרמז על חומרת הנזק ועוד. נושא רציני מידי מכדי ששנדון בו מעל דפי האינטרנט. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת