רפואה פנימית מניעה ורפואה משלימה בקופת חולים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/09/2007 | 10:12 | מאת: עוז

שלום, אני בחור צעיר בריא ללא בעיות או כאבים. השאלה שלי היא בנוגע למניעה.אם אני רוצה למנוע לעצמי בעיות ומחלות כדאי לפנות לקופת חולים למרפאה לרפואה משלימה קודם לעבור אבחון על ידי הרופא הממיין במקרה זה רופא פנימי ואז לאחד התחומים ברפואה משלימה? כיצד זה יתקבל בקופת חולים האם יצחקו עליי(בדיפלומטיות) או שמא ייקחו אותי ברצינות בה אני פונה ויתאימו תוכנית טיפול למניעה?? אודה על התשובה בהקדם

שלום יש מצב שיצחקו עליך או שלא יקחו אותך ברצינות. בסין יש קופת בריאים-כלומר המטרה לטפל בך כשאתה בריא ולשמור אותך בריא. רפואת בריאים זו הרפואה הזולה ביותר!! בארץ יש קופת חוךים --וככה זה נראה. תאלץ לפנות לרפואה פרטית. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

23/09/2007 | 08:35 | מאת: עוז

חבל על התשובה המטעה הזו לא צחקו ולא נעליים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת