התכווצויות בושט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/09/2007 | 19:16 | מאת: ruth

לבעלי בן 76 -יש הרניה דיאפרגמטית סובל למעלה מ35 שנה מהתכוצויות בושט בזמן האוכל כשההרגשה היא כי האוכל נתקע הוא מטופל כיום באומפרדקס 20 פעמיים ביום תשובת מנומטריה- סוגר תחתון גובה 37 ס"מ לחץ 15 הרפיה חלקית אחוז ההרפיה 80% סוגר עליון גובה 17 לחץ בסוגר 55 הרפיה מלאה גוף הושט לחץ גל פריסטלטיקה -ושט תחתון 85מ"מ ושט אמצעי 100 ושט עליון 40 לפעמים ההתכוצות נמשכת כ10 דקות עד שהיא משתחררת ולפני מספר ימים זה לקח 12 שעות רופא המשפחה טוען שאין לו תשובה מה יש לאלטרנטיבי להציע במה אפשר להשתמש בזמן ההתקפה לשחרר את ההתכוצות יש לצין שאינו יכול לבלוע באותו זמן כדור איזה מאכלים יכולים לגרם להתכוצות הזו ובעיקר בבקשה להשיב לי מה אפשר לעשות בזמן ההתקף היות וזה היה סבל של 12 שעות המון תודה ושנה טובה

שלום יש אפשרות לתת לבעלך תכשיר בשם קוליביוגן המסייע בבניית רירית הוושט. יש מקום לשקול מתן איפוזיות של מינרלים כדי להפחית התכווצויות הוושט. הייתי שמח לבדוק אותו. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת