ויטמין B12

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/09/2007 | 19:39 | מאת: נטלי

שלום, רציתי לשאול לגבי ויטמין B12. אני בת 35 וב-7 שנים האחרונות תוצאות בדיקת דם לויטמין זה היו בין 300-500 בחודש יולי (לפני חודשיים ) התוצאות היו 484. היום התוצאות היו 741. עלייה רצינית, תוצאות גבוהות מהרגיל אצלי. 1. האם תתכן טעות בבדיקה? 2. מה גורם לעליה כ"כ חדה בזמן קצר? 3. מה הסיכוי שויטמין זה ימשיך לעלות ויחרוג מהטווח הגבוה שלו? תודה מראש על ההתיחסות

שלום לא נראה לי טעות בבדיקה . אין מקום לרמות מסוכנות שכן זה וויטמין נמס במים וקשה להגיע איתו לרמות טוקסיות. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת