דיקור ושינוים במחזור החודשי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/09/2007 | 22:51 | מאת: TALI

שלום רב, אשמח לעצתך, אני בת34, מטופלת בדיקור עקב תסמונת המעי הרגיז. עברתי כ12- 13 טיפולים ויש שיפור. כרגע מגיעה פעם בחודש בקירוב. מאז שהתחלתי להיות מטופלת יש לי שינוים במחזור החודשי - פעם אחת היה לי דימום תוך וסתי, המחזורים האחרונים היו ארוכים יותר - מעל שבוע, עם הרבה מאד דימום. כמו כן, יש הרבה יותר קרישי דם. מה לעשות? האם עלי להפסיק את הטיפול או שלא נראה שיש בכך בעייתיות תודה רבה!

שלום הכל אפשרי!! נסי להפסיק לחודש ותראי מה קורה. דר דיין רשימת ספרים לכיתה י"ב - לשנה"ל תשס"ח אנגלית הקבצה א' 1. Results for 5 Points – Book AND Workbook (ECB) (from last year) 2. ECB Anthology (from last year) 3. Practice Papers for Module E by Danny Graber (ECB) 4. Practice Papers for Module G by Danny Graber (ECB) 5. Oxford Student’s Dictionary for Hebrew Speakers הקבצה א2 1. Results for 4 Points - Book AND Workbook (ECB) (from last year) 2. Impact-Textbook (from last year) 3. Success in Modules D & E – (ECB) 4. Oxford Student’s Dictionary for Hebrew Speakers מסלול אתגר 1. New up to 3 (UPP)- (from last year) 2. Approaching 3 - (ECB) (from last year) 3. Oxford Student’s English-English-Hebrew Dictionary for Hebrew Speakers ערבית 1. הספרים והמילונים משנה שעברה . ( שני מילונים, ספר לימוד וחוברת מדוברת ) 1. חוברת פסוקי קוראן "בעין הפרשן" / ת"ל משה"ח. 3. לקט קטעים מן הספרות הערבית הקלאסית בעריכת ז. קיסטר, ש. אלון, בית ההוצאה הערבי. צרפתית 1. Tout Pour 4-5 Points, Adi Shiran Roseline Yogev. 2. 350 Exercices de français ספר הדקדוק של שנה שעברה 3. Textes Choisis pour le baccalauréat . חוברת דקה הכוללת טקסטים לבגרות מתמטיקה 3 יח' לימוד: 1. בני גורן (3 ו-4 יחידות לימוד) חלק ג' לנבחנים בשאלון 035003. (כולל תלמידי אתגר). 2. מאגר שאלות לבגרות של 3 יחידות (משנה קודמת) (כולל תלמידי אתגר). 4 יח' לימוד 1. בני גורן – מתמטיקה (4 יחידות לימוד) חלק ד' שאלון 035004. 2. ספר בגרויות יירכש בשנה הבאה עפ"י הנחיית המורה. 5 יח' לימוד: 1. לא למכור את הספרים של כיתה י"א ! ממשיכים ללמוד לפי: א. בני גורן – שאלון ז', 035007 ספרות רומן עברי: שם הספר יפורסם בתחילת השנה 5יח"ל "הקרנפים"/ יוג'ין יונסקו (מחזה) הוצאת אור-עם הרפתקאות אליס בארץ הפלאות / לואיס קרול – הוצאת הספריה החדשה יש לצלם את הסיפור "פת שלמה" / שי עגנון הנמצא בכרך ' סמוך ונראה אזרחות "להיות אזרחים בישראל, מדינה יהודית ודמוקרטית", משרד החינוך. הבעה הודעה תימסר במהלך השנה. ביולוגיה רבייה בצמחים ובבעלי חיים. ספר נוסף יירכש במהלך השנה ספרות- 2 י"ל אמיל אז'אר: כל החיים לפניו, הוצאת עם עובד פרידריך דירנמט: ביקור הגב' הזקנה, הוצאת אור-עם הערה: בנוסף לרשימה לעיל, על כל תלמידי השכבה לרכוש את החוברות הבאות המצויות בביה"ס לשימוש פנימי: א. חוברת היצירות בספרות ב. חוברת הנחיות לכתיבת חיבור הרכישה תיעשה במרוכז בביה"ס על ידי המורה לספרות המלמד בכיתה. תנ"ך תנ"ך מלא ללא פירוש ותרגום, בהוצאת קורן. גיאוגרפיה הודעה על ספרי לימוד תינתן בתחילת השנה. היסטוריה מורחב "יפן מודרנית, תרבות והיסטוריה", בן עמי שילוני, הוצאת שוקן. כימיה הודעה תימסר בתחילת השנה מקצועות מדעי החברה כלכלה הודעה תימסר בתחילת השנה ניהול עסקי הודעה תימסר בתחילת השנה פסיכולוגיה רכישה מרוכזת ומוזלת תתבצע בתחילת השנה. מדעי המחשב 1. רכישה מרוכזת תתבצע בתחילת השנה פיסיקה –

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת