חום לא מוסבר שעולה ויורד לבד.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2007 | 20:02 | מאת: אסתר

שלום, בתי בת 22 בגיל 7 סבלה מברקית לימפומה כיום בריאה לאחרונה סובלת מנזלת כרונית בבדיקה אצל אלרגולוג נמצא שהיא אלרגית לכרדית האבק, מטופלת נמצא גם חיידק באף Staphylococc aureus טופלה באנטיביוטיקה בשם "ציפרו" לאחר 3 שבועות נעשתה שוב בדיקה והחיידק חזר על עצמו. נוסף לכך ב30.8.2007 היה לה חום שעלה וירד ללא טיפול במשך 5 ימים ונעלם, כיום היא שוב עם חום 38,3 נעשה צילום ריאות שיצא תקין, משטח גרון תקין, לוקוציטים תקינים (7.9) בדיקה לחיידק CVA וגם הוא תקין (החום עולה ויורד מעצמו ללא אקמול). הרופאה בקופת חולים רוצה לשלוח אותה לאישפוז בבית חולים האם זה נכון האם יש קשר להיסטוריה הרפואית שלה או שזה סתם וויראלי? והאם החיידק באף גורם לחום? התייעצתי עם זיהומולוג ולדעתו החיידק נמצא אצל כולם ולא אמור להעלות חום, שאלתי האם כתוצאה מטיפול הכימותרפיה שקיבלה לפני 14 שנה יכול להשפיע כעת על מערכת החיסונית, האם זו בעיה של מערכת החיסון ולאן כדאי לי לפנות( במעקב אחרי החום הוא מופיע לקראת אחר הצהריים בנוסף לאלרגיה היא גם אסתמתית,משתמשת במשאף ובאינהלציה ). האם המודאגת אסתר מחכה לתשובה בהקדם האפשרי ומודה לכם מראש.

שלום יש לעשות כל מה שאפשר כולל סיטי כלל גופי כדי לשלול מחלה סיסטמית - מה שלא נראה שיש אלא רק בגלל ההיסטוריה הרפואית. אם הכל שלילי הייתי נעזר באמצעים מקובלים לשפר את המצב התזונתי של הגוף. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת