כאבי ראש - הרעלה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/09/2007 | 21:31 | מאת: דור

בעלי סובל בשלוש השנים האחרונות מהתקפים של כאבי ראש, בעיקר בשבתות וחופשים. רופא המשפחה חושב שזו מיגרנה. יש לציין שמעולם לא סבל קודם ממיגרנות וכן כי כעדורים ספציפיים למיגרנה כמו רילרט ודומיהם לא מעיבירם את הכאב. לאחרונה התעורר בנו חשד שהכאבים נובעים מהרעלה. בעלי עובד עם מכשירים שפולטים הרבה אוזון וכן נמצא פרקי זמן בחניון רכב שבו יש גזים רעילים. איך ניתן לבדוק זאת? האם יש רופא שמתמחה בטוקסולוגיה אליו ניתן לפנות? תודה

שלום הרעלה אפשרית אך אם כך מדוע כאבי הראש מופיעים כאשר הוא לט נמצא בעבודה? ישנם רופאים טוקסיקולוגים המתמחים בנושא הרעלות-אך די קשה להוכיח קשר ישיר. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת