כאב שכמות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/09/2007 | 13:18 | מאת: דוד

מזה תקופה הייתי נוהג לשבת בצורה עקומה ליד מחשב. לאחרונה אני מרגיש כאבים בשכמות שלא עוברים כבר זמן ממושך וקושי לבצע פעולות מסויימות שדורשות פעילות 2 ידיים יחד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הטיפול ? תודה

שלום מה ששכיח -שכיח! קרוב לוודאי שמקור הבעיה - לחץ על עצבים באזור עמוד שדרה צווארי. יש מקום לבצע טיפול פיזיוטרפי ו או כירופרקטיקה. רק אם לא תהייה הטבה יש מקום להמשיך לברר. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת