תופעה מדאיגה???

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/10/2007 | 20:42 | מאת: מיכל

אני בת 30 ובחודש האחרון אני סובלת מכאבי ראש חזקים (בחלקו האחורי של הראש). אם אני שוכבת על 2 כריות לראות טלוויזיה- אני נתקפת בכאבים חזקים ומעדיפה לישון. בנוסף יש לי מדי פעם הפרעות של טשטוש ראיה (לא טשטוש מוחלט- אם אני מדברת עם מישהו אני יכולה לא לראות את תווי פניו בבירור). אין לי משקפיים אבל בבדיקת ראיה אצל אופטיקאי נאמר לי שאני צריכה לעשות משקפיים (3/4 בעין אחת ובשניה 1/2). מדי פעם יש לי גם בחילות...אבל אני לא מקיאה. האם הדבר מדאיג? האם התופעות האלו יכולות להעיד על גידול בראש? מהם הסימפטומים להימצאות גידול בראש? אודה לך על תשובתך המהירה כי אני מאוד מודאגת...

שלום יש מקום לבירור הכולל מעקב לחץ דם בדיקות דם בסיסיות ובדיקת עמוד שדרה צווארי . חרדות לא יקדמו אותך לשום מקום.. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת