צהבת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2007 | 16:27 | מאת: עדי

שלום רב. לפני כ 4 שנים בעלי ואני קבלנו חיסונים לצהבת A ו- B. בבדיקות דם שערכנו כעת מופיע לי Hepatitis A - IgG חיובי Hepatitis B Surface Ag שלילי Hepatitis B Surface Ab 96.5 Hepatitis C Ab EIA שלילי אצל בעלי יצאו כל התשובות שלילי. הרופא אמר שהתשובה חיובי נובעת מהחיסון שקבלנו, אך כיוון ששנינו מחוסנים ואצל בעלי יצא שלילי אשמח להתייחסותך. תודה מראש.

שלום רב נראה לי שאת חוסנת ובעלך לא. זה אפשרי ובמקרה כזה יש מקום לשקול חיסון חוזר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת