מה יהיה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/10/2007 | 21:15 | מאת: גלית

שלום לך דר' יוסף! אני בחורה בת 32 +1 . זו תקופה ארוכה שאני חולה. הגילויים הם: דלקת במעיים לא מוגדרת מטופלת ע"י פנטסה, וגם חיידק הליקובקטר פלורי. ציסטה ברחם לא גדולה ודימומים וכל הזמן בבדיקות נוזל באגן- קיבלתי גלולות להסדרה. אבנים בכיס מרה בילירובין כל פעם משתנה. כאב בצד ימין שעדיין לא פוענח וממתינים לראות כיצד התרופות ישפיעו . מזה 5 חודשים כאבי גרון משטחים נקיים. בבדיקה האחרונה לאחר ממש לקיחת דגימה ע"י הוצאת המוגלה נמצא חיידק סטרפקוקוס משהו כזה.עכשיו נתנו לי שוב אנטיביוטיקה. יש לי נשירת שיער ונמצא כי חסר לי אבץ. כל פעם יש לי משהו אחר אני כבר לא יודעת מה לעשות? אולי יש לי בעייה במערכת החיסון שלי? מה דעתך בנושא?

שלום חסרים לי הרבה פרטים כדי לעשות אבחנה. יש מקום לשקול מתן חיזוק למערכה החיסונית ויתכן שעוד טיפולים . דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת