סיליצאה ג'ל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/10/2007 | 21:32 | מאת: מיה

שלום רב, אני בת 32 וסובלת מתסמונת המעי הרגיז מזה כ-20 שנים (+-). כיום אני בהריון שני בשבוע 33 והמצב של התסמונת החמיר בצורה קיצונית. בהריון הראשון כלל לא סבלתי מן התסמונת (אף לא התקפה אחת לאורך כל ההריון) ואילו הפעם ההריון הוא כולו התקפה אחת מתמשכת וקשה. שמעתי לאחרונה על תכשיר הנקרא "סיליצאה ג'ל", האם שווה לנסות אותו במצבי? האם מותר להשתמש בו בהריון? יש לך אולי רעיונות אחרים להתמודדות עם התסמונת במהלך ההריון? תודה ויום נהדר, מיה.

שלום לא מכיר את המוצר אך לא נראה לי שצפויה בעיה בשלש זה של ההריון. את מוזמנת להכנס לאתר ולקרא. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת