כאבים כפות רגליים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2007 | 11:29 | מאת: ארמנד

התופעה היא זה התחיל בערך לפני חודש היה נוצר באחד הכפות רגלים כל פעם מקום אחר איזור אדום וחם מלווה בנפיחות העור היה מתקשה וכאבים עזים. לאחר כמה ימים זה נעלם ואז מופיע במקום אחר אותה תופעה. בהתחלה היה חשד לוירוס טופלתי באנטיביוטיקה ולא עזר. היה חשד למחלת GOOT קבלתי כדורי קוסיצין ועברתי בדיקות דם במיוחד בדיקת URIC ACID ואיסוף שתן 24H פלוס בדיקות מלחים. הבדיקות הראו תוצאות נורמליות ולא אובחן מחלת GOOT. הכשיו אין נפיחות רק הופעה של איזורים אדומים והתקשות העור פלוס כאבים. האם יש לך איזו השערה מה זה יכול להיות ולאיזה מומחה לגשת. תודה

שלום בן כמה אתה? חסרים לי םרטים ויתכן שאני צריך לראות כדי לאבחן. אל תזניח!! דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת