חיסון תת-לשוני לאלרגיה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2007 | 19:26 | מאת: עופר (ביולוג מיל.)

http://www.dayan-clinic.co.il/content.php?id=38 כמי שחווה הרבה אלרגיות במשפחתו, וגם למד ביולוגיה בעברו, התעניינתי קצת בנושא. ידוע כי לחסל אלרגיה ע"י חיסון זו משימה קשה. השיטה המקובלת היום ע"י מתן זריקות חוזרות במשך מספר שנים יעילה רק בחלק מהמקרים וגם מצריכה הרבה סבלנות וסבל לא קטן. ברור כי החלפת הזריקה במתן תת-לשוני, שיכול להעשות באופן עצמאי בבית, עשוי להיות פתרון נהדר לבעיה. ידוע לי כי מזה מספר שנים נערכים מחקרים רבים על שיטת חיסון זו אבל אין עדיין תוצאות מרשימות. התפלאתי לפיכך לקרוא באתר שלך שחברה פרטית בבלגיה מצליחה לרקוח שיקוי פלאים אינדיבידואלי לכל חולה לריפוי אלרגיה במתן תת-לשוני, מה שלא הצליחו רבים וטובים. מה מכיל השיקוי בנוסף לאלרגן? הרי חיסון אוראלי עם חלבון (כלשהוא) בלבד אינו יעיל?האם ניתן לקבל פרטים על החברה ולעיין במחקרים שפורסמו על שיטה זו? האם יש לכם פתרון לנער שסובל מאטופיק דרמטיטיס חמור?

שלום לאחר בירור עם דר מגן אדאג להעביר לך את מס הטלפון שלו לצורך בירור הנושא. דר דיין

14/10/2007 | 01:05 | מאת: עופר

כבר אמרו חכמינו " אין הנחתום מעיד על עיסתו". הפניתי שאלה בנידון לאלרגולוגים מומחים.

18/12/2007 | 18:51 | מאת: מידע

לעופר שלום לעיונך על שיטה לא רפואית שניתן למנוע ולאחלים מאלרגיות http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6947

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת