ירידה בלאוקוציטים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/10/2007 | 14:36 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 28, 5 חודשים לאחר לידה, מניקה. ביצעתי היום בדיקות דם ויש לי ירידה בכדוריות הלבנות שמדאיגה אותי. להלן תוצאות הבדיקות: WBC-Leucocytes 3.5 (הנורמה היא בין 4.5-11 ולפני כחודשיים היה לי 6.1) RBC-Red Blood Cells 4.68 Hemoglobin 13.4 Hematocrit 40.42 MCV-Mean Cell Volume 86 MCH-Mean Cell Hemoglobin28.6 MCHC-M.Cell Hb cont33.3 RDW-Red Cell Distri.Width12.5 Platelets161 MPV-Mean Platelet Volume10.9 Neutrophils % 58.7 Lymphocytes % 27.4 Monocytes % 11.3 Eosinophils % 2 Basophils % 0.6 Neutrophils # 2.08 Lymphocytes # 0.97 (שהנורמה בין 1 ל 4.8) Monocytes # 0.4 Eosinophils # 0.07 Basophils # 0.02 כמו כן בבדיקת אולטראסאונד התגלתה המנגיומה בכבד ופוליפ בכיס מרה, וכן לפני כחודש היו תפקודי כבד מעט גבוהיים: ALT (GPT) 62, AST (GOT)45 האם יש חשש למחלה? קראתי משהו שקשור לסרטן מוח העצמות שמלווה בירידה בלאוקוציטים ואני נורא דואגת.

שלום בהן צדק לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג -קרוב לוודאי - לא משמעותי!! יש לחזור על ספירת הדם בעוד כחודש. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת