פרוסטטה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2007 | 13:28 | מאת: סול

דר שלום הנני סובל 7 שנים מפרוסטיטיס אחרי טיפולי אינספור של אנטיביטקיה לא היה שיפור משמעותי וכעת מטופל בנורופטיה קראתי על הטיפול החדש שאתה מציע במרפאתך ל(חימןם ושילוב שיטות נוספות אני מתכוון) רציתי לשאול כיצד מתבצע שלב החימום האם זה עיי הכנסת קטתר האם זה דרך אולטרא סאונד והאם הטיפול עצמו כואב בכל פנים אצור קשר עם מרפאתך תודה

שלום האלקטרודה מוכנסת דרך קטטר. התהליך כמעט ואינו כואב. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת